foto bloeien rvlieropcoaching

groeien en bloeien

Groeien en bloeien

Prachtig, al die bloemen in bloei. Ik ben dol op al die mooie kleuren en heerlijke geuren.

Natuur: groeien en bloeien. Uit de grond, uit een zaadje groeit een klein en kwetsbaar plantje. Het wordt groter en sterker. Dan komen er knoppen in en die komen uit, tot prachtige bloemen. Na de bloei verwelken deze en verspreiden zich de vruchten of zaden. Zo kan er opnieuw een zaadje groeien en kunnen er weer nieuwe plantjes groeien. Die volgend jaar weer groeien. En bloeien.

Leren en groeien

Ik ben dol op leren en groeien. En ik vind het ook prachtig om te zien bij mijn kinderen. Daar stop ik veel tijd en moeite in, om te blijven groeien. Zowel voor mezelf als voor mijn kinderen. Er is ook zo veel te leren.

En hoe belangrijk is het om ook onze momenten te pakken en te bloeien. Gewoonweg even niet groeien, maar even prachtig bloeien, met alle kleuren die er zijn.
Soms moeten we even stilstaan bij wat er allemaal al uit de zaadjes gegroeid is. Er van genieten: genieten van de bloemen. De bloemen zijn de feestjes in ons leven, waar we van kunnen genieten en die we lekker kunnen vieren.
Niet alleen omdat een feestje leuk is, maar het is ook essentieel. Er is immers niet alleen groeien, maar ook bloeien nodig, om weer nieuwe zaadjes te laten ontstaan. 

Hoe doe jij dat, bloeien?

Voel je welkom voor een groei of bloei gesprek!

#groeien#bloeien#natuur#tuininspiratie #kinderen#momlife #coaching#veranderenomjezelfteblijven #plantaseed #rvlieropcoaching #gratis #coachcall #enjoynature

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *