Hoe laad jij je batterij op?

Hoe krijg je weer energie als je moe bent?

Ik had vorige week weer van die dagen, dat ik me moe en uitgeblust voelde. Net toen we een weekend weg waren, naar een huisje in zo’n bungalowpark. Lekker ff weg met ons gezin. Ontbijten met broodjes en naar het subtropisch zwemparadijs…
En dat is het: dat zwembad!
💦 De kinderen genieten volop! ik vind het ook best leuk, maar ik laad er niet van op. De drukte, het galmende geluid, de chloorlucht, de schelle kinderstemmetjes…ik loop er op leeg. Hoe graag ik ook anders zou willen.

Ik ga soms even niet mee zwemmen, ik ga in een rustig hoekje zitten en lees even een boek. Ongezellig? Ja, misschien. Maar beter dat ik mijn batterij even oplaad zodat ik erna weer mee kan spelen.
Gun jij jezelf je momenten om op te laden? En hoe doe jij dat?

PS Aanrader hoor: die turbo twister! Joehoe!!!

 #bungalowpark#opladen#lowbattery#MOEder#zelfzorg#zwemparadijs#wildwaterbaanfun #energie #hoedoejijdateigenlijkdievakanties #mama#rvlieropcoaching#veranderenomjezelfteblijven #mamanujij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *