Ilovegooglemaps rvlieropcoaching

Ik vertrek!

Nieuwe koers

“Ik vertrek!” De vrijdag voor Hemelvaart was mijn laatste dag. Na jarenlange dienst had ik mijn baan opgezegd. De weg naar dat afscheid toe was lang geweest. Het begon met een soort fluisteren in mij. Heel zachtjes. Ik kon het nog prima negeren. Langzaam werd het een knagend gevoel dat ik niet meer helemaal happy was. En na weer een tijd begreep ik dat dit niet meer mijn plek was. Ik wist dat het tijd was om van koers te veranderen.

Destination unknown

Ik moest mijn “route herberekenen”, maar ik kon mijn navigatie nog niet starten. Want ik wist wat ik niet wilde, maar nog niet wat dan wel. DESTINATION UNKNOWN. En hoe kom je daar dan achter? Dus ik bleef, want ik moest eerst weten wat ik dan wel ging doen. En ik bleef ook toen ik wel een idee had van wat ik wilde gaan doen, maar het nog niet helemaal precies duidelijk was.

Het is net als op reis gaan. Ik wil graag eerst weten waarheen ik ga, voor ik vertrek. Dan wil ik precies de route weten en dan pas stap ik in de auto. I love Google maps! Nooit stress over de route van A naar B. Zelfs bij obstakels op de weg, files en werkzaamheden, weet ik met Google maps de beste route om op mijn bestemming aan te komen.

Onderweg

Het duurde bij mij wel even voor ik wilde toegeven dat er geen google maps voor mijn leven is. Ik weet niet precies de eindbestemming waarheen ik op weg ben. Ook kan die best wel eens veranderen. En de route kan ik ook niet helemaal uitstippelen voor vertrek, want ik kom van alles tegen waardoor de route en de bestemming kunnen veranderen. En weet je, je bent al op reis! Je kiest immers iedere dag om te vertrekken, te blijven of ergens aan te komen. Iedere dag is een stapje. Soms kleine en soms grote, zoals die vrijdag dat ik weg ging bij mijn werkgever.

Toen ik dat begreep, en ongeveer een idee had van een mogelijke bestemming over een paar jaar, kon ik concreter kiezen wat ik wilde in het nu en het komende jaar. Toen kon ik de stap zetten en vertrekken.

Weet jij waar je heen wil? Kan je wel wat hulp bij de route gebruiken? Of met het vertrekken? Ik ga graag met je mee op reis.

#Ilovegooglemaps#opreis#ikvertrek#waarheen#keuzes#stapjevoorstapje#veranderen#destinationunknown#coaching#navigatie#stapjevoorstapje#rvlieropcoaching#veranderenomjezelfteblijven#workingmom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *