it’s a gift

Wat kun je geven?

Ooit toen ik 16 jaar was, werkte ik op zaterdag in een supermarkt in een klein gereformeerd dorpje. Daar vond de slager het maar belachelijk, dat ik ging studeren. Hij moest belasting betalen voor mijn studie, terwijl ik als vrouw toch achter de kinderwagen zou belanden!

Achter de kinderwagen

Ik realiseerde mij: Dat was wel hoe de wereld er om hem heen uitzag. Wat kon ik er tegenin brengen?

Ik besloot te gaan bewijzen dat hij het mis had. Dat zijn belastinggeld aan mij goed besteed was (en de investering van mijn ouders helemaal).

(Terug)geven

Ik ben afgestudeerd 👩‍🎓. En gaan werken. En ook toen ik moeder werd, bleef ik werken. Het kunnen studeren voelde als een voorrecht, dat de maatschappij mij gegeven had (met dank aan de slager). Toen ik klaar was en ging werken, kon ik terug gaan geven.

Door belasting te betalen.

Door op mijn werk bij te dragen.

Door geld aan goede doelen te besteden.

Door vrijwilligerswerk.

Wat kun je missen?

Maar ook als de financiële ruimte er niet is: je hebt meer te geven dan je denkt.

Zo kwam ik op het idee, toen ik mijn baan opzegde, om wat anders te geven…

Mijn haar heb ik gespaard. Voor @stichtinghaarwensen. En ik kreeg er van @hemelshaar een prachtig kapsel voor in de plaats. Ik voel me een ander persoon! Superbedankt Melanie! 💇‍♀️

So much to give!

Wist je dat ik ook gratis coach calls geef?

#itsagift #hemelshaarleiden #bedankt #rvlieropcoaching #kortkoppie #hairdonation #stichtinghaarwensen #geven #donatie #anderkapsel #anderpersoon #veranderenomjezelfteblijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *