foto rvlieropcoaching watjijkankanhijook

“wat jij kan, kan hij ook!”

“Hoezo moet jij dat doen? Wat jij kan, kan hij ook!” zei mijn beste vriendin. Ik werd rood, want ik betrapte mezelf erop dat ik mij onmisbaar voelde en dat stiekem ook wel fijn vond, als mama.

Begrijp me niet verkeerd, hij zorgt prima voor de kinderen en ik heb er geen moeite mee dat aan hem over te laten. Maar dit ging over mijn-meisjes-ding…mannen kunnen toch geen lange haren vlechten en knotjes maken?! En, nee dat kan hij niet. En dus is er een mini-drama als ik ‘s ochtends vroeg weg moet / niet thuis ben.
Ik vertelde mijn lieve man wat mijn vriendin had gezegd en was erg benieuwd naar zijn reactie. En hij nam de uitdaging aan: “Dan ga ik dat dit jaar leren.”
Dus zo was hij op mij aan het oefenen toen de meisjes in bed lagen. Hihi. Supergoed gelukt voor een allereerste poging, toch? 😍

En vertel eens: voel jij je wel eens onmisbaar? En wat doe jij dan?
#ikbenonmisbaar #watjijkankanhijook#papakanalles #worklifebalance #langhaar #meisjesmama #mamadoetalles #nooitteoudomteleren #veranderen#loslaten #moederschap#veranderenomjezelfteblijven #mama #coaching#stress#jehoefthetnietalleentedoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *